diumenge, 30 d’agost del 2015

NOTA DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT DE BENIFAIRÓ SOBRE LA FESTA ESTELLÉS 2015


Per al dijous 3 de setembre l'Ajuntament de Benifairó ha organitzat la II Festa Estellés. La festa comptarà amb tres actes diferents. El primer d'ells (19'30h), «L'Estellés dels poetes» comptarà amb la participació dels escriptors Enric Pellicer, Begonya Pozo i el benifaironer Pep Bataller. Tres poetes de generacions diferents que parlaran i debatran sobre la influència d'Estellés en les seues corresponents generacions, i, en general, en la poesia contemporània valenciana. L'acte està organitzat de forma oberta, amb què el públic podrà participar lliurement. Durant «L'Estellés dels poetes» també es recitarà poesia acompanyada de música en directe.

La festa continuarà amb un concert de Pep Gimeno «Botifarra», artista molt estimat pel públic de Benifairó. Des de l'arribada al govern municipal, han sigut contínues els suggeriments dels veïns perquè el cantant de Xàtiva actuara al poble.

Per a concloure s'ha organitzat el ja tradicional sopar/recital de les festes Estellés, on els participants de forma espontània reciten poemes en un ambient distés i festius.

Tots els actes de la II Festa Estellés estan programats a la plaça del Major.

Els organitzadors de la II Festa Estellés, l'Ajuntament de Benifairó i Saforíssims-societat literària, conviden i animen als veïns a participar activament, així com animar als amants de la poesia d'Estellés d'altres poblacions a unir-se i compartir la vetlada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada