dilluns, 11 de setembre del 2023

FESTA ESTELLÉS 2023 A BENISSA


 

Compromís Benissa reprén la FEstellés amb la seua 10a edició amb sopar de cabasset, combinant gastronomia, cultura i germanor. La festa en commemoració del 30 aniversari de la mort del poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés i, també, de tota la literatura en valencià, es celebrarà el divendres 15 de setembre a la Placeta Rector Salvador Fuster (darrere la Basílica), a partir de les 20:00h.

Com en anteriors edicions, el col·lectiu vol apostar per artistes locals al mateix temps que volen reconéixer la importància de la cultura i literatura valenciana. Per això, enguany, durant l’acte comptaran amb l’actuació de les artistes locals Eva Ferrer i Lídia Santacreu. Però, a més, serà nit de Micro Obert perquè qui vulga puga recitar un poema o delectar el públic amb alguna cançó (siga propi o de qualsevol autor o autora). Com és habitual, per al sopar de cabasset, el col·lectiu obsequiarà amb beguda i picadeta a totes i tots.

 

Compromís Benissa convida a les benisseres i benissers, i a qualsevol persona a participar d'aquesta festa de la cultura valenciana, a donar suport als artistes del nostre poble i lluitar per la nostra llengua en un temps que es veu amenaçada pels governs d’extrema dreta.

Contactes: maricarmeronda@ajbenissa.es i albert.compromis@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada