divendres, 6 de setembre del 2013

IV Festa Estellés a PicanyaEl proper divendres 13 de setembre, i a partir de les 21.00h, tindrà lloc una nova edició de la Festa Estellés. Una convocatòria que en aquest 2013 arriba a la seua 4a. edició.
El pati de l'Alqueria de Moret de Picanya serà l'escenari d'aquest acte festiu i vindicatiu de la nostra cultura. Una festa per honorar el gran poeta valencià del segle XX i un dels grans poetes europeus contemporanis que ens ha ajudat a estimar més la vida i el nostre País.
Aquesta convocatòria està oberta a la participació de qualsevol persona interessada. L'acte consistirà en un SOPAR D'ENFAIXAT amb celebració poètica amb la intenció d'acomiadar l'estiu amb un encontre cultural i literari al voltant de la figura de Vicent Andrés Estellés.
L'acte comptarà amb la col·laboració del poeta LLUÍS RODA i de totes i tots aquells que vullguen participar a la LECTURA OBERTA tot compartint amb els presents el poema d'Estellés que més els agrade.
Per tal de previndre les necessitats organitzatives, les persones interessades a participar han de confirmar la seua presència per mitjà de l'adreça electrònica: sp@picanya.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada